sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Yeliz Yeşilmen album yapmış hatta üstüne klip cekmiş bunun da üstüne kral tv de gunde1312312 defa yayınlanıyor ve ben her zapping yaptıgımda rastgelıyorum üşütmek üzereyim. Yeter artık bu muzik katliamı suikast planları falan düşünüyorum artık. Yeliz Yeşilmen - Tat Beni. İsme bakınız .. OFFFFF OF[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 sad but true:D[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 oluyor böle vakalar yazık vallahi onları sanatçı diye çıkarana , izleyene , oy verene , prodüktörlüğünü yapana ...[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Abi resmen kendini sunuyor hatun al benı ye benı parcala benı gıbı olsaydı sarkının sozlerı sasırmazdım ki zira Tat beni sarkının ısmı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: CwzX, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde demiş ki: sad but true:D :D :D :D aynen ole.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yeliz yeşilmen kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 mehueuheuhu buda güzel ara bir google da bulursun sonra görünce kusarsın hatta şöyle diyim Kemal Derviş in gelini olcaktı az kalsın ve hatta M.P. reklamında elemanların yüz vermediği dişi can[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 günaydın sadbuttrue :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 kral tv izleme ozaman ben daha hiç raslamadım o klibe mesela link yollasanıza varsa izleyek gülek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Sensible, 11 Ağustos 2004 21:04 tarihinde demiş ki: günaydın sadbuttrue :) sen baya ilgilisin galiba yeliz ablayla album cıkmadan haberin oluyo :)[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 müzik katledicilerden heralde kendisi hiç görmedim, dinlemedim bilmiyorum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 üşenmeyen biri şarkının sozlerini yazabilrmi?[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 gereksiz hatun gereksiz bir hatun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 o kadar tatmamızı istiyorsa tadarız ne var ki bunda severim sarışın dolgun hatun kişileri[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 benim bildigim hatunlardaki gay ilişkisine lezzo denıo ama hadı gay olsun :)[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ne yani şimdi bukadınlardan mı hoşlanıyor? ne güzel ortak ir noktamız çıktı... ben de lezbiyenim :) ben de kadınalrdan hoşlanıyorum en güzel sex birbiriyle anlaşabilen partnerler arasında olur...[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 vidyosunu koysanıza çekelim[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Yurdum pop müzik yapmaya çalışıp abidik gubidik şarkılarla sanatçı geçinen furyası yüzünden gelişemeyen ülkemdeki sevgili ve saygılı forum üyelerisizinle bi şarkıdan hatırladığım bi kaç dörtlükle bu durumun ne kadar içler acısı olduğunu anlatmaya çalışacağım Şarkı Ebru Kaşar a ait Düştük kalktık çoğu zaman geldik buraya kadar şartlar ne olursa olsun sevdik sonuna kadar şaştım kaldım bu işe aklım ermedi saygısızlık diz boyu hiç sonu gelmedi (parmaklar hemen önünde yeri gösterir) Aşkımız buraya kadar Allah için bu nedir kardeşim şarkımı bu şimdi bize acılarla dolu bi gençlik ve psikolojik sendromlar bırakıyorlar bu densizler gülben ergen gibi hülya yavşar gibi mustafa sandalye gibi ebru kaşar ve daha niceleri gibi gerek Türkçeyi katleden gerekse artık maksadını açıp olayı gerçek manada fantazi müziğe çeviren bu insanlardan iğreniyorum ama en çokta bize bunları dayatan medyadan nefret ediyorum bugün sibel can ibrahim tatlıses mahsun kırmızı gül gibi kişiler oldukları yere televole sayesinde gelmişlerdir Tanrı bunları cezasız bırakmayacaktır inanıyorum ki[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 * Olaya şahit olur ve camdan aşşağıya atlar * * OOOoOOoOoOOoo * [signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise [Bu mesaj Demise tarafından 12 Ağustos 2004 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 o klibi çıkarması için prodüktörlere falan kaç kere tatırmıştır acaba kendini?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 produktore 3 kere vermiştir. Yonetmene de 1 kere vermiştir. Klibi cekmiştir. Klipten sonra da azgınlıgını tutamayıp Kameramana saldırmıştır. Kac etti . 5.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ulan türk müziğini buraya getirenlerin allah belasını versin bide bunu dinliyorlar ya[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 kadın+seksilik=reyting bundan başka bir şey değil artık sanat (istisnalar hariç)[signature][hline]Özür Dilemek İnsanı Küçükmez Tersine Yüceltir Özgür Dilemek İnsanlığın Şanındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 abi yeliz yeşilmeni geç Altay diye bi tip var cok komik yaa dostum dostum dostumm (el hareketleri başlar) arkada sample :D cıs tak cıstak :D bide acayip itici bi tip var arkasına almış 4 5 tane adam dans ediyorlar Sarı saçlı teni hafif kara Öğk dedim o ne bide sırıtıyor iğrenç iğrenç pişmiş kelle gibi türkiyede müzik anlayışı arkaya 2 cıstak sonra benimki senınkine 10 basar hemde seni 100 e katlar gibi abuk sabuk sözler ve gelsin şan şöhret 2 gün sonra unutul bu ülke sanatcılarının değerini bilmiyor... SİE[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Cıstak ile birde dım tıs dım tıs dım tıs ritmide uyuz ediyor artık[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar